Advertisement

Kastamonu Ilica Selalesi / Ilıca Şelalesi, Nerede, Nasıl Gidilir, Gezi Notları ... / Siz de bu yazıya geldiğinize göre, burası hakkında merak ettiğiniz bir çok şey olduğunu tahmin ediyorum.

Kastamonu Ilica Selalesi / Ilıca Şelalesi, Nerede, Nasıl Gidilir, Gezi Notları ... / Siz de bu yazıya geldiğinize göre, burası hakkında merak ettiğiniz bir çok şey olduğunu tahmin ediyorum.. Suyu 15 metre yükseklikten dökülerek, döküldüğü alanda bir havuz oluşturmuştur. Pınarbaşına vardığınızda zaten tabelalar ile önce ılıca köyüne sonrasında da şelaleye varabilirsiniz. Kastamonu'nun pınarbaşı i̇lçesi'ne bağlı ilıca köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. Bölgeye ulaşımı özel aracınız ile sağlamanız mümkün olacaktır. Tesisimiz, kastamonu/pınarbaşı ilçesinin ilıca beldesinde bulunmaktadır.

Pınarbaşı ilıca köyü sınırları içerisinde bulunup, 12 km uzaklıktadır. Bölgeye ulaşımı özel aracınız ile sağlamanız mümkün olacaktır. Ilıca şelalesi horma kanyonu'nun çıkışı aynı zamanda. Ilıca köyünden itibaren patikayoldan yaya yırım saat sürmektedir. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır.

Ilıca şelalesi,Ilıca şelalesi otel,Ilıca şelalesi ...
Ilıca şelalesi,Ilıca şelalesi otel,Ilıca şelalesi ... from www.sarimeseotel.com
Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Park ılıca 'ya hoş geldiniz. Suyu 15 metre yükseklikten dökülerek, döküldüğü alanda bir havuz oluşturmuştur. İlimiz pınarbaşı ilçesine 12 km. Şelale 10 metre yükseklikte dökülmekte ve döküldüğü yerde bir havuz oluşturmaktadır. Pınarbaşı'ndan ilıca köyüne doğru asfalt yoldan 11.3km gidilir. Şelale suyunun döküldüğü bu havuzun etrafı ağaç ve bitkiler ile kaplıdır. Ilıca şelalesi, manzarasıyla oldukça etkileyici, yalnızca doğaya ait seslerin yankılandığı muazzam bir yer.

Kastamonu i̇l kültür ve turizm müdürlüğü.

Şelalenin etrafında çeşitli bungalovlar bulunmaktadır. Kastamonu i̇l kültür ve turizm müdürlüğü. Park ılıca 'ya hoş geldiniz. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır. Bu mekan kastamonu ilinin pınarbaşı ilçesinde ve tahmin edeceğiniz üzere ilıca. Batı karadeniz'de bulunan bir doğa harikası olan ilıca şelalesi, yıllarca yeşilin maviyle birleşitiği yer olma özelliğini korumayı başarmıştır. Şelale suyunun döküldüğü bu havuzun etrafı ağaç ve bitkiler ile kaplıdır. Pınarbaşına vardığınızda zaten tabelalar ile önce ılıca köyüne sonrasında da şelaleye varabilirsiniz. 15 metreden dökülen şelalenin oluşturduğu doğal havuz ve yeşillikler içindeki manzarası sizi içine çekecek. Tesisimiz, kastamonu/pınarbaşı ilçesinin ilıca beldesinde bulunmaktadır. Bazen şehrin izini ruhuna katmak ve bazen şehre ruhunu katmak… gece sabaha kadar heyecandan uyumadan gezilecek yeri hayal etmek. Şehrin gürültüsünden kaçıp doğa turuna çıkmak isteyenler için muhteşem bir manzara sunan bu. Ilıca şelalesi horma kanyonu'nun çıkışı aynı zamanda.

Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi. Pınarbaşı ilıca köyü sınırları içerisinde bulunup, 12 km uzaklıktadır. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır. Ilıca şelalesi kastamonu'nun pınarbaşı ilçesinde bulunuyor. Su yaklaşık 10 metre yüksekten dökülmekte ve bu suyun.

ILICA ŞELALESİ , PINARBAŞI , KASTAMONU | Şelaleler ...
ILICA ŞELALESİ , PINARBAŞI , KASTAMONU | Şelaleler ... from i.pinimg.com
Siz de bu yazıya geldiğinize göre, burası hakkında merak ettiğiniz bir çok şey olduğunu tahmin ediyorum. Suyu 15 metre yükseklikten dökülerek, döküldüğü alanda bir havuz oluşturmuştur. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi çeşitli bitki örtüsü ile kaplanmış egzotik bir görünüme sahiptir. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi. Birbirinden farklı birçok doğal güzelliği sinesinde toplamış olan kastamonu, bize göre batı karadeniz bölgesi'nin en çarpıcı noktalarından. İlimiz pınarbaşı ilçesine 12 km. Emre ka google yorumu 9 ay önce ilıca şelalesi ülkemizin en güzel yerlerinden bir tanesi denilebilir.

Birbirinden farklı birçok doğal güzelliği sinesinde toplamış olan kastamonu, bize göre batı karadeniz bölgesi'nin en çarpıcı noktalarından.

Ilıca mah., pınarbaşı, kastamonu, türkiye. Siz de bu yazıya geldiğinize göre, burası hakkında merak ettiğiniz bir çok şey olduğunu tahmin ediyorum. Birkaç ay önce arkadaşlarım horma kanyonu. Bazen şehrin izini ruhuna katmak ve bazen şehre ruhunu katmak… gece sabaha kadar heyecandan uyumadan gezilecek yeri hayal etmek. Şehrin gürültüsünden kaçıp doğa turuna çıkmak isteyenler için muhteşem bir manzara sunan bu. Bu mekan kastamonu ilinin pınarbaşı ilçesinde ve tahmin edeceğiniz üzere ilıca. Su yaklaşık 10 metre yüksekten dökülmekte ve bu suyun. Kastamonu pınarbaşı ilçesinde bulunan ilıca şelalesi, ılıca köyü içerisinde bulunuyor. 15 metreden dökülen şelalenin oluşturduğu doğal havuz ve yeşillikler içindeki manzarası sizi içine çekecek. Tesisimiz, kastamonu/pınarbaşı ilçesinin ilıca beldesinde bulunmaktadır. Ilıca şelalesi kastamonu ilinde yer almaktadır. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Kastamonu'nun pınarbaşı i̇lçesi'ne bağlı ilıca köyü sınırları içerisinde yer almaktadır.

Ilıca şelalesi kastamonu ilinde yer almaktadır. Kastamonu ilıca şelalesi fiyat 2021. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır. Pınarbaşı'ndan ilıca köyüne doğru asfalt yoldan 11.3km gidilir.

kastamonu ilica selalesi - Kastamonu
kastamonu ilica selalesi - Kastamonu from www.resimle.net
Birbirinden farklı birçok doğal güzelliği sinesinde toplamış olan kastamonu, bize göre batı karadeniz bölgesi'nin en çarpıcı noktalarından. Şelale suyunun döküldüğü bu havuzun etrafı ağaç ve bitkiler ile kaplıdır. Şelale, kastamonu, ilıca'da yer almaktadır. Ilıca şelalesi horma kanyonu'nun çıkışı aynı zamanda. Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi çeşitli bitki örtüsü ile kaplanmış egzotik bir görünüme sahiptir. Su yaklaşık 10 metre yüksekten dökülmekte ve bu suyun. Bu mekan kastamonu ilinin pınarbaşı ilçesinde ve tahmin edeceğiniz üzere ilıca. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir?

Ilıca şelalesi, suyun döküldüğü yerde oluşan doğal havuz ve çevresi çeşitli bitki örtüsü ile kaplanmış egzotik bir görünüme sahiptir.

Pınarbaşı'ndan ilıca köyüne doğru asfalt yoldan 11.3km gidilir. Batı karadeniz'de bulunan bir doğa harikası olan ilıca şelalesi, yıllarca yeşilin maviyle birleşitiği yer olma özelliğini korumayı başarmıştır. Ilıca şelalesi 41.653980 enlem ve 33.141663 boylamda yer almaktadır. Şelale suyunun döküldüğü bu havuzun etrafı ağaç ve bitkiler ile kaplıdır. Ilıca şelalesi horma kanyonu'nun çıkışı aynı zamanda. Kastamonu pınarbaşı ilçesinde bulunan ilıca şelalesi, ılıca köyü içerisinde bulunuyor. Kastamonu ilıca şelalesi pınarbaşı nerede, nasıl gidilir? Ilıca şelalesi, manzarasıyla oldukça etkileyici, yalnızca doğaya ait seslerin yankılandığı muazzam bir yer. Siz de bu yazıya geldiğinize göre, burası hakkında merak ettiğiniz bir çok şey olduğunu tahmin ediyorum. Ilıca mah., pınarbaşı, kastamonu, türkiye. 75 yorum, makale ve 492 resme bakın. Kastamonu'nun pınarbaşı i̇lçesi'ne bağlı ilıca köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. Pınarbaşı ilıca köyü sınarları içersinde bulunup 12 km uzaklıktadır.

Kastamonu pınarbaşı ilçesinde bulunan ilıca şelalesi, ılıca köyü içerisinde bulunuyor kastamonu sel. Ilıca şelalesi haritası kastamonu ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Posting Komentar

0 Komentar